Monday, January 23, 2012

B0$4N

adey, bosan gak kat kampung ni, hati ni asyik ingat ka kl jer, maklumla my HONEY kat kl, Kelmarin masa nk balik tpg, MY HONEY tlg hantar kan aku kat hentian rehat seremban, sbb akk jemput kat ctu, senang sket, akk xyah susah2 masuk kl, lg pun kete aku pas kat MY HONEY pegang wat sementara aku balik kampung ni,
mlm tu aku g jemput dia kat ofc, pastu ktrang g lepak putrajaya sementara tgu akk sampai, macam biasa, klu nk lepak2 tu ade la aku masak sket2, jimat sket, dr nk makan luar je, baik masak, tp ley rajin nk masak pn sbb ade bnda lg, nk abiskan benda je, nnt lama tgl takut da xley guna, so aku wat nasik goreng je, nasik goreng ayam kunyit, pastu abiskan keropok lekor yg MY HONEY bagi..
sian tgk MY HONEY makan, da mcam ditelan mati mak, diluah mati bapak, hahahhhahah, xikhlas langsung makan... tau XSEDAP kan, huhuhuh,
plan nk bergmbar lps makan, tp xsempat, akk da msg g tau da nk smpai, terus ktrang gerak, dpt la amik gmbar sekeping dua, tp gmbar tu cam xcntik, hahahah, aku yg tak cntik dalam tu, nmpk GEMUK sgt okeys.. aduh,,, cmna nie, susah ati nyer.....
punya nk kejar masa lastly ktrang da silap jalan dari putrajaya tu, dia mengharapkan aku tunjuk jalan, tp aku tgh tgk2 gmbar kat hp terus MY HONEY masuk salah jalan, last2 aku pn xtau da nk ikut jalan mana, redah je, ikut signbard, nth mana2 jalan ktrang ikut, jalan kampung yg memang menyeramkan, ngn ujan lak mlm tu, betul2 menguji kesabaran ktrang,
but lastly MY HONEY jumpa gak jalan kebenaran, hahahhaah, sian SAYANG, da la lewat, baru balik keje, esk keje lg, mesti penatkan, sori SAYANG..

ESOK kta jumpa ye SAYANG... MIS U SO MUCH....
syg cakap syg rsa lain bila ayg jauh nie,nk ayg sentiasa dekat ngn syg, mmg la, ayg pn rsa cam tu, xpe kita da kawin nnt kta sentiasa DEKAT..
xSABAR nk tgu time tu,
p-)


1 comment:

azzamakhasyari said...

ceritanya menarik banget...

jangan lupa knjungi blog aku
juga yah sob....

azzamakhasyari.blogspot.com