Tuesday, July 17, 2012

N4K R4Y4

da lama rsanya tak menulis,
bzy sket la,
fb pn lama da xbukak,
so cite kte hari ini adalah?
pasal nk raya,
hehe,
sempena nk ramadhan n nk raya tahun ni ape persiapan anda ha???
tak sabar rasanya nk puasa nie,
first time puasa dengan status pekerja dan hidup bujang ni,
klu last year puasa n sambil keje ngn akk,
tgl ngn dia kat JB,
tp skang ni idup bujang,
cmna la keadaan nyer ye nnt?
herm raya tahun ni lak blum buat ape2 persiapan tuk dri sendiri lagi,
awal lg kot,
cuma sibuk dengan menjahit langsir je,
baru siap sket,
jom tgk hasil dia,
tp simple sgt2,
xkisah la, sbb tak pndai nk buat fesyen2,
ni pn main belasah je,
jji ade rupa langsir,
hehe








cuma nk tnya, matching tak list ni kain ni?
sbb mcm tak brape,
klu u`all kata tak matching,
saya xnk teruskan jahit,
biar je kosong,
kot,
ok tak?
bg idea sket,

4 comments:

Anonymous said...

x matching pun....

princess said...

show ur name la...who r u....

jimmy al ghazali indra said...

matching :)

Anonymous said...

teruk sgt match n kontra nye,...x seswai beb...